Avis legal

Telic, S.A.U., amb NIF/CIF A08733578, adreça C/ Molí D’en Barri, 7 (pol. Ind. Can Barri), 08415 – Bigues I Riells (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de https://www.oxdcare.com.

Amb els límits establerts a la llei, https://www.oxdcare.com no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informacions no vinculen a https://www.oxdcare.com ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de https://www.oxdcare.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que https://www.oxdcare.com no pot controlar. Per tant, https://www.oxdcare.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de https://www.oxdcare.com o els seus llicenciants.

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de https://www.oxdcare.com. Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que https://www.oxdcare.com ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Telic, S.A.U. amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc Web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant email a info@oxdcare.com o a l’adreça C/ Molí D’en Barri, 7-9 (pol. Ind. Can Barri), 08415 – Bigues I Riells (Barcelona).