Per què nosaltres?

Qualitat i efectivitat


Els nostres productes són fabricats seguint tots els protocols i processos establerts en la norma ISO13485 i la norma ISO22716. Utilitzem matèries primeres de gran qualitat i els coneixements del nostre equip tècnic per poder oferir als esportistes i professionals que ens trien la seguretat i la garantia que tenen productes efectius entre les seves mans. No obstant això, a OXD ens agrada anar per davant dels estàndards de certificació. Per això sotmetem els nostres productes a estrictes controls de qualitat durant el procés de fabricació i sobre el producte acabat. D’aquesta manera, garantim un nivell de qualitat màxim, òptim, que ens fa sentir orgullosos del que fem.

D’esportistes a esportistes i professionals


Coneixem quines són les necessitats de l’esportista i, gràcies a la nostra llarga trajectòria com a fabricants i distribuïdors, també coneixem les dels professionals del sector. Per això, el nostre departament de desenvolupament de producte està en contacte permanent amb esportistes, entrenadors i fisioterapeutes treballant per convertir els seus suggeriments i necessitats en productes OXD.

Les necessitats dels professionals.
Els nostres productes.
equipo-400x235

L’equip OXD


Darrere de la marca OXD hi ha un equip de professionals jove i enèrgic, que treballa diàriament per proveir a l’esportista i als professionals de productes que els facilitin el dia a dia.

Igual que els esportistes, treballem per aconseguir els nostres objectius i ens motivem per millorar dia a dia, adaptant-nos i establint amb els nostres clients relacions de confiança i proximitat, tractant-los de la mateixa manera que ens agradaria ser tractats.