Sobre OXD

OXD és una marca vinculada al sector de la medicina esportiva amb una àmplia gamma de productes desenvolupats especialment per ser fidels aliats dels esportistes i dels professionals del sector.

OXD va néixer com a marca de cremes i gels musculars per a esportistes però aviat va ampliar els seus articles per arribar al públic professional. Ho va poder fer, en gran manera, gràcies a la trajectòria, experiència, qualitat i catàleg de la marca +B.O. Els seus productes, de coneguda reputació en l’àmbit professional, van canviar la seva imatge i la seva marca per integrar-se en la gamma OXD Professional Care.

Amiga del fisioterapeuta


La gamma professional d’OXD ha estat desenvolupada pensant en el professional, en les seves necessitats. Així, OXD Professional Care no només presenta cremes i olis neutres per a massatge de gran qualitat sinó que els complementa amb un ampli ventall de principis actius que donen lloc a productes perfectes per tractar determinades pells o dolències.

D’altra banda, OXD també té en compte les pràctiques del professional en relació als formats i ofereix des d’envasos de 5L a tubs de 100ml perquè el client pugui continuar el tractament a casa seva seguint els consells que li han donat al seu centre.

A més, les fórmules dels productes OXD s’adapten tantes vegades com sigui necessari per aconseguir productes elàstics que facilitin el massatge, millorin la textura o l’olor encara que mai sigui a canvi de renunciar a cura de la pell del professional i del seu client.

dinamica-300x226

Dinàmica i en evolució constant


OXD es manté en tot moment en constant evolució, oberta a les necessitats del seu entorn i les tendències del sector. Superació i motivació no són només conceptes relacionats amb l’esportista, OXD els integra i també els fa seus: recerca, millora i llançament de nous productes constant, tant de la gamma Sport com de la Professional Care.

Un referent al sector


Hereva de la trajectòria de +B.O, OXD pot presumir d’una gamma professional amb productes coneguts i valorats pels professionals del sector. Aquest reconeixement s’ostenta gràcies a més de 20 anys de treball ben fet durant els quals la qualitat dels productes ha estat la nostra màxima preocupació.

conocimiento-1

Fruit del coneixement i l’experiència


OXD va néixer del coneixement i l’experiència en els camps de la medicina i la fisioteràpia del grup empresarial Telic Group i s’ha convertit en una marca amb productes desenvolupats per i per a professionals. La qualitat de OXD està avalada pel segell de garantia de Telic Group i els seus resultats per nombrosos esportistes i fisioterapeutes que ja confien en la marca.